Діти опинилися у вогняній пастці: у центрі Києва спалахнув готель. ФОТО. ВІДЕО

0
4
Діти опинилися у вогняній пастці: у центрі Києва спалахнув готель. ФОТО. ВІДЕО
У Києві ввечері 7 листопада сталася пожежа в готелі Golden Gate Inn, що на вулиці Ярославів Вал, 33А. Рятувальникам довелося за допомогою драбини евакуйовувати людей з 2 і 3 поверхів. Про це інформують Надзвичайні Новини.

Всього у вогняній пастці опинилися 6 людей, серед яких 2 дітей. Про це повідомляє управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у місті Києві.

Як з'ясували рятувальники, місце загоряння було в підвальному приміщенні 3-поверхового будинку готелю. Втім, виходи через пожежу були заблоковані, тож рятувальникам довелося екстрено евакуйовувати людей, що опинилися в пастці.

Тоді працівники ДСНС застосували триколінну драбину, щоб врятувати людей з 2 і 3 поверхів. Всього таким чином евакуювали 6 людей, серед яких 3 дітей.

Пожежу ліквідували вже через годину після повідомлення про її початок. Наразі слідчі встановлюють імовірні причини події. На щастя, завдяки швидким діям рятувальників вдалося обійтися без жертв і постраждалих.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні