--> ВООЗ виступає категорично проти закриття шкіл | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ВООЗ виступає категорично проти закриття шкіл

0
6
ВООЗ виступає категорично проти закриття шкіл
Влада повинна до кінця утримувати традиційне навчання у класах і закривати школи тільки в крайньому випадку. Про це інформує Корреспондент.

Влада не повинна закривати школи через епідемію коронавірусу. Про це заявив директор європейського відділення Всесвітньої організації охорони здоров'я Ганс Клюге, повідомило видання Brussels Times.

"Немає причин говорити, що школи є одним з основних векторів передачі (коронавірусу). Ми повинні постійно тримати школи відкритими, бо ми не можемо дозволити собі втрачене покоління через Covid-19", - сказав Клюге.

За його словами, влада повинна до кінця утримувати навчання в класах і закривати школи тільки в крайньому випадку.

Представник ВООЗ при цьому виступив за посилення карантинних обмежень в Європі.

"Збереження статусу-кво - це не варіант. Завдяки широкому використанню масок і строгому контролю за зборами до лютого ми зможемо врятувати понад 261 000 життів у Європі", - заявив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні