PlayStation 5: огляд і характеристики

0
-14
PlayStation 5: огляд і характеристики
В середині вересня відбулася остання презентація нової приставки PlayStation 5, яку вважають головною ігровою приставкою в цьому році. У кожного кола людей свою думку щодо такої важливої події. Однак, для того, щоб розуміти, чи варто купувати подібну іграшку, слід детальніше вивчити її можливості і характеристики. Тільки тоді можна робити раціональні і зважені висновки щодо цього.

Пише Тех.

Дата виходу і вартість

Після того, як відбулася остання презентація цієї іграшки, поступово PlayStation 5 роз’їжджається по країнах і містах. І все це для того, щоб кожен бажаючий міг придбати її. Найпершими зможуть порадувати себе такою обновкою жителі таких країн, як: США, Канада, Мексика, Південна Корея, Японія та інші. І вже через тиждень новенький плейгейм буде доступний для жителів усіх інших країн світу.

Нове покоління буде представлено суспільству в двох варіаціях:

Базовий варіант без оптичного приводу – така модель буде коштувати приблизно 400 американських доларів.

Старша консоль – коштувати вона буде дорожче приблизно на сто американських доларів.

Це ціни в США. Однак в інших країнах вони можуть бути трохи дорожче.

Дизайн

Дуже довго суспільство обговорювало зовнішність нової ігрової станції, для всіх це було великою загадкою. І залишалося тільки припускати, що ж придумають цього разу розробники разом з дизайнерами. Однак у першій половині червня перед шанувальниками відкрилася темна завіси, і були оголошені деякі нюанси і особливості.

На сьогоднішній день PlayStation 5 можна сміливо назвати однією з найбільших ігрових приставок в сучасному світі. І якщо хтось говорить про те, що вона не сильно відрізняється від можливостей, якими наділена версія PlayStation 4, то це не зовсім правда. Нова версія відрізняється не тільки технічними параметрами, але і зовнішніми показниками. Там можна сказати, що вона виросла, також трохи набрала у вазі. Вага сучасної моделі становить чотири з половиною і пошти чотири кілограми, в залежності від типу. У той час, коли попередня версія важила трохи більше двох кілограм.

Трохи про технічні характеристики

Працює приставка на 8-ядерному процесорі, тактова частота якого складає 3,5 ГГц. Незважаючи на те, що нова модель представлена ​​в двох варіаціях, вони обидві мають однаковий ССД-накопичувач, який становить 825 ГБ. Була застосована остання технологія швидкісної завантаження, що дозволяє максимально швидко здійснювати процес закачування ігор на приставку. Однак питання готельно охолодження, і то, як він був вирішений, поки залишається загадкою.

У будь-якому випадку, хтось би що не говорив, нова PlayStation 5 – це значний крок в світі ігрових технологій, і досвідчені геймери зможуть це оцінити на власному досвіді.
Теги: PlayStation 5
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні