Дональд Трамп готовий визнати поразку

0
6
Дональд Трамп готовий визнати поразку
Президент США Дональд Трамп готовий визнати поразку на виборах, якщо суди, розпочаті його передвиборним штабом, закінчаться безуспішно, з посиланням на Fox News інформує Інтерфакс-Україна.

Трамп поступиться кандидату від Демократичної партії Джо Байдену і візьме на себе зобов'язання мирної передачі влади, якщо судові позови його передвиборного штабу не відкриють йому шлях для другого терміну, заявили телеканалу люди, близькі до президента.

Раніше Трамп у своїй заяві повідомив, що через суд має намір домагатися справедливості при підрахунку голосів на президентських виборах у США.

У суботу американські телеканали СNN, NBC, агентство Associated Press та інші ЗМІ повідомили, що президентом США став представник Демократичної партії Джо Байден.

Такий висновок зроблено на основі даних підрахунків голосів зі штату Пенсильванія, де Байден заручився більшістю голосів виборців. Він отримав 49,7% голосів, водночас нинішній президент США Дональд Трамп - 49,2.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні