--> Кривава різанина у Кривому Розі: всі подробиці. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кривава різанина у Кривому Розі: всі подробиці. ФОТО. ВІДЕО

2
-6
Кривава різанина у Кривому Розі: всі подробиці. ФОТО. ВІДЕО
У Кривому Розі 7 листопада 29-річний чоловік напав на перехожих просто на вулиці. З кулаками й ножем він убив 2 людей, ще 8 завдав поранень. 24 канал зібрав всю інформацію, яка наразі відома про трагедію.



Що відомо про трагедію у Кривому Розі 7 листопада

7 листопада приблизно о 17 годині стало відомо, що у Кривому Розі у дворі будинку 62 вулиці Героїв АТО знайшли тіла двох чоловіків з ножовими пораненнями. На місце злочину оперативно виїхали правоохоронці.



Згодом перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький повідомив, що патрульні під час обстеження прилеглої до місця виявлення тіл території, приблизно через 20 хвилин, побачили підозрілого чоловіка. Його негайно затримали.



У мережі невдовзі з'явилося відео затримання. Ймовірний нападник заявив, що вбивав, бо так йому "Бог велів". Називав він себе й Адамом, й Осірісом, розповідав, що народився у пеклі й саме там прописаний. Збирався чоловік вбити 15 людей, але скільки саме насправді вбив – сказати не зміг.



Він також заявив, що перед скоєнням злочину приходив до поліції з ножем і розповідав про свої наміри, але його не зупинили. Заступник очільника МВС Антон Геращенко згодом сказав, що це брехня.



Що відомо про жертв нападника

У поліції розповіли, що зловмисник атакував людей хаотично: не обирав ані за статтю, ані за віком – бив усіх, хто траплявся на шляху.

Наймолодшим постраждалим став 9-річний хлопчик (він перебуває у лікарні з різаною раною щоки). Найстаршою жертвою була 83-річна пенсіонерка – нападник кілька разів вдарив її кулаками в обличчя.
Загиблих, тіла яких виявили першими, впізнали – це виявилися 60-річний батько та 30-річний син, прізвище родини – Косицькі.

За попередньою інформацією, у старшого чоловіка – 5 ножових поранень на спині й 6 спереду, молодшого вбили 2 ударами ножем.



Що відомо про ймовірного вбивцю Тараса Усенка

Нападника патрульні затримали "з закривавленим ножем у той момент, коли він намагався зарізати жінку з маленькою дитиною".
Підозрюваний – 29 річний мешканець Кривого Рогу Тарас Сергійович Усенко.
Він нещодавно їздив на заробітки в Чехію, а повернувся звідти, зі слів рідних, іншою людиною. Тоді й почав говорити про голоси й демонів, але при цьому не поводився агресивно.

У помешканні затриманого на стінах виявили дивні містичні символи. Цим зображенням оцінку даватимуть експерти у психіатрії.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на моторошні події у своєму рідному місті – Кривому Розі. Він назвав напад "проявом абсолютного тероризму – за сенсом, за суттю, за наслідками, за жахом, який прийшов у наші домівки".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не треба мені розуму бо я ЗЕ-клоунер ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ ДУРНУВАТИЙ ЗЕ-БАРАН і втік з квартального ЧІКОША! мене кожен раз ловили психіатри але я трикратно звідти тікав і буду тікати і бігти триндіти ПОЦРІОТИЧНУ брехливу дурню. замість президенцтва мені треба ВРІЗАТИ ПО МОЇЙ ДУРНУВАТІЙ зеленській крадущій пенсії МОРДЯЦІ!!
Відповісти
Ну дуже невчасно "психушки" позакривали
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні