Дизайнери Apple розповіли подробиці створення нових iPhone

0
-2
Дизайнери Apple розповіли подробиці створення нових iPhone
Нові iPhone 12 вже кілька тижнів як надійшли в продаж, а разом з тим в мережі з’явилося безліч оглядів і тестів новинок. Одним з головних відмінностей від торішніх моделей став оновлений зовнішній вигляд. У зв’язку з цим дизайнери Apple розповіли про створення смартфонів і виклики, що стоять у них на шляху.

Пише Айті.

За словами співробітників Apple, iPhone 12 являє собою дітище нової команди інженерів. Вся справа в тому, що на момент відходу Джоні Айва з компанії смартфони перебували на стадії раннього прототипу, а сам процес розробки зазвичай займає не менше двох років. Дизайнери Юджин Ван і Джеремі Батайлоу відзначили, що при розробці необхідно враховувати не тільки особливості самого апарату, а й аксесуарів. Наприклад, iPhone 12 розуміє, якого кольору на нього надівається фірмовий чохол, відображаючи його в цей момент на екрані.

Крім того, розробники поділилися тим, що надихнуло їх вибір саме такої кольорової палітри смартфонів.

За словами дизайнерів, вкрай важливі дрібні штрихи, адже саме вони дозволяють побачити різницю між різними пристроями. З огляду на слова дизайнерів, в Apple вже працюють над iPhone 13 і навіть iPhone 14.
Теги: Айфон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні