Світові лідери вітають Байдена з перемогою на виборах

0
-4
Світові лідери вітають Байдена з перемогою на виборах
Керівники Європейського союзу привітали кандидата від Демократичної партії Джо Байдена з обранням на пост президента Сполучених Штатів Америки. Крім того, його привітали й експрезиденти США Барак Обама, Біл Клінтон та Джиммі Картер.

Пише Українська правда.

Керівники ЄС привітали обраного президента Джо Байдена і обраного віцепрезидента Камалу Гарріс з досягненням достатньої кількості голосів вибірників.

Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн також привітала Байдена з перемогою.

Барк Обама попередив Байдена, що зайшовши до Білого дому у січні, той зіткнеться з низкою надзвичайних викликів, таких як пандемія Covid-19, економічні проблеми, та демократія, що перебуває під загрозою.Клінтон у свою чергу назвав Байдена новообраним президентом, який буде служити американцям на об'єднувати націю.

Картер зазначив, що пишається перемогою Байдена і сподівається побачити позитивні зміни в країні.

Нагадаємо: Демократ Джо Байден після того, як отримав більше 270 голосів виборників на президентських перегонах у США, закликав американців залишити позаду жорстку риторику та об'єднатися як нація.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні