Хворі на COVID-19 займають 85% місць у реанімаціях у Франції

0
9
Хворі на COVID-19 займають 85% місць у реанімаціях у Франції
Влада заявляє, що без карантину епідемічна ситуація з коронавірусом у країні була б набагато гіршою.

Пише Кореспондент.

У Франції в реанімаціях лікарень лікуються понад 4 тисячі пацієнтів з коронавірусом - це становить 85% від загального числа місць. Про це заявив міністр охорони здоров'я Франції Олів'є Веран у Twitter у п'ятницю, 6 листопада.

"Якою була б ситуація, якби ми не прийняли рішення про повторне введення карантину? Відповідь проста: ситуація була б катастрофічною, коли на середину листопада в реанімації перебували б понад 9 тисяч пацієнтів з COVID-19", - написав Веран.

У свою чергу, гендиректор з питань охорони здоров'я МОЗ Жером Саломон додав, що кожен четвертий пацієнт, який потрапляє в реанімацію, не виживає.

"Ситуація щодня погіршується", - підкреслив Саломон.

Міністр підсумував, що 90 зі 100 осіб з позитивним тестом на коронавірус не мають симптомів COVID-19. При цьому у 2% пацієнтів захворювання протікає особливо важко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні