У Джорджії Байден випереджає Трампа на 1500 голосів. Штат проведе перерахунок

0
3
У Джорджії Байден випереджає Трампа на 1500 голосів. Штат проведе перерахунок
У штаті Джорджія поведуть перерахунок голосів через невеликий розрив між кандидатами. Про це заявив держсекретар штату Бред Раффенспергер на брифінгу.

Повідомляє НВ.

Як повідомляє CNN з посиланням на виборчу комісію, у Джорджії залишилося підрахувати 4169 бюлетенів. Лідирує кандидат від Демократичної партії Джо Байден, чинний президент-республіканець Дональд Трамп відстає від нього лише на 1579 голосів.

Перемога в Джорджії дає кандидату 16 голосів виборщиків. Без Джорджії і Пенсильванії, в якій нещодавно теж почав лідирувати Байден, Трампу не вдасться набрати необхідні для перемоги 270 голосів виборщиків.

У США підбивають підсумки загальних виборів 3 листопада, на яких американці обирали президента і віцепрезидента, 435 членів Палати представників, 35 законодавців Сенату і 13 губернаторів штатів і територій.

Підрахунок голосів перебуває на завершальній стадії. Дані не оприлюднювали шість штатів: Аляска, Невада, Аризона, Пенсильванія, Північна Кароліна і Джорджія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні