Tesla почала виробляти текілу

0
-2
Tesla почала виробляти текілу
Виробляти та продавати алкоголь почала компанія Ілона Маска Tesla.

Tesla Tequila коштує $250 за пляшку, повідомили на сайті компанії.

Напій будуть розливати в спеціальні скляні пляшки в формі блискавки, а вартість однієї такої — $250 доларів. Поставки будуть здійснюватися тільки в США. Reuters повідомляє, що всі пляшки вже розкупили.

"Представляємо Tesla Tequila, ексклюзивну дрібносерійну текілу аньехо з 100% агави преміум-класу, приготовану з екологічно чистих джерел височинних та низовинних агав. Витримана протягом 15 місяців у бочках з французького дуба і у видувних вручну скляних пляшках, Tesla Tequila відрізняється ароматом сухих фруктів і легкої ванілі зі збалансованим післясмаком кориці і перцю", — зазначили в описі продукту.

Будуть також обмеження для замовлення — не понад 2 пляшок за раз.

Засновник компанії Ілон Маск у Twitter оновив за часом свій допис від 1 квітня 2018 року. Тоді він пожартував, що Tesla стала банкрутом, а його самого виявили напідпитку біля електромобіля Model 3 в оточенні порожніх пляшок від Teslaкіла й із засохлими сльозами на щоках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні