--> Верховна Рада не змогла обрати нового суддю КСУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Верховна Рада не змогла обрати нового суддю КСУ

1
2
Верховна Рада не змогла обрати нового суддю КСУ
Верховна рада України не призначила суддю Конституційного суду. "За" проголосували лише 100 нардепів при 226 необхідних.

На цю посаду претендували Юрій Павленко (подання фракції "Опозиційна платформа "За життя"), Ольга Боднар-Петровська (подання фракції Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина"), Микола Сірий (від фракції "Європейська солідарність") та Наталія Денисенко (від фракції "Голос").

У ході рейтингового голосування Павленко набрав найбільшу кількість голосів - 154. Однак у фінальному голосуванні його підтримали лише 100 парламентаріїв.

Після провального голосування спікер Ради Дмитро Разумков доручив профільному комітету підготувати повторний конкурс з обрання претендентів на посаду судді КСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Значить розпустити Раду!!!!!!!!!! І,чим скоріше,тим краще!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні