Голий чоловік проник до закритого ТРЦ, розтрощивши дорогою декілька машин. ВІДЕО

0
6
Голий чоловік проник до закритого ТРЦ, розтрощивши дорогою декілька машин. ВІДЕО
В Оболонському районі Києва упіймали чоловіка, який у неадекватному стані й без одягу розбив кілька припаркованих автомобілів, а потім увірвався до зачиненого торгового центру.

Відео з камер відеонагляду поширили у Facebook "Київ Оперативний".

"Саша з друзями веселився на стоянці "Леруа Мерлен" до 01:00 ночі на гарненькому мерседесі Е-класу. Потім уявив, що він Халк і пішов все ламати й трощити. Спочатку завдав шкоди самому "Леруа Мерлен", а потім побіг далі у чому мати народила. Забіг на стоянку ТРЦ "Полярний", де розбив 3 машини", — йдеться в описі відео.

Зловмисника затримали охоронці торгового центру, коли він, розбивши скло, пробрався до їхнього приміщення.

"Швидше за все, він був у дуже сильному наркотичному сп'янінні. На місце прибула "швидка", лікарі якої забрали його приводити до тями. За попередніми оцінками, Саша завдав шкоди плюс-мінус на 200 тис. грн", — йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні