ВР розширила перелік громадян, яким надається відстрочка від призову на військову службу

0
-9
ВР розширила перелік громадян, яким надається відстрочка від призову на військову службу
На засіданні ВР, 5 листопада, прийнято Закон "Про внесення зміни до статті 17 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу"щодо відстрочки від призову на строкову військову службу деяких категорій громадян" (законопроект № 3689).

Документром визначено, що відстрочка від призову на строкову військову службу для продовження професійної діяльності надається особам рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, повідомляє Юридична ліга.

У пояснювальній записці до цього законопроекту зазначається, що його прийняття дозволить накопичити та підготувати людські ресурси із числа призовників для комплектування органів та підрозділів ДСНС, що дасть змогу якісно виконувати завдання за призначенням у мирний час та в особливий період, а також у разі введення надзвичайного стану та проведення цільової мобілізації.

Закон набирає чинності з наступного дня після його опублікування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні