Вогняна куля світилася різними кольорами: над США вибухнув метеорит. ВІДЕО

0
3
Вогняна куля світилася різними кольорами: над США вибухнув метеорит. ВІДЕО
Свідки стверджують, що цей метеорит був набагато більшим, ніж будь-яка падаюча зірка, яку вони будь-коли бачили. Про це інформує УНІАН.

31 жовтня 2020 року яскравий вогняний метеорит пронісся нічним небом над східною частиною США. Американське метеорне товариство (AMS) отримало 247 повідомлень від свідків, більшість з яких описали об'єкт як "яскравий" і "найбільший" з усіх, що вони бачили.
Про це повідомляє The Watchers.

Судячи з карти траєкторії, вогненна куля рухалася з північного заходу на південний схід і була видна з району Франкфурта у Північний Мідлтаун, штат Кентуккі.

AMS отримало 247 свідчень від свідків з Іллінойсу, Індіани, Північної Кароліни, Огайо, Пенсільванії, Теннессі, Вірджинії, на півночі до Мічигану і на півдні до Джорджії.

Очевидець з Луїсвілла каже, що цей метеорит був набагато більшим, ніж будь-яка падаюча зірка, яку він будь-коли бачив.

Інший очевидець, з Бакстера, штат Теннессі, засвідчив, що "вогняна куля світилася різними кольорами, коли вибухнула в небі".





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні