--> 100 днів – 100 млн грн штрафу: як відеофіксація збільшила бюджет країни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

100 днів – 100 млн грн штрафу: як відеофіксація збільшила бюджет країни

0
3
100 днів – 100 млн грн штрафу: як відеофіксація збільшила бюджет країни
Пів мільйона штрафів сплатили українські водії за 100 днів роботи автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху. Завдяки цьому бюджет країни поповнили майже на 100 млн грн. Про це повідомили під час брифінгу в Міністерстві внутрішніх справ.

"100 днів – 100 мільйонів гривень штрафів. І питання навіть не в сумах, а в тому, що в 4,5 раза зменшилась кількість порушень на локаціях, які раніше були аварійними. Люди звикають дотримуватися швидкісного режиму, і це позитивний ефект. До кінця року ще 220 камер встановимо на дорогах державного значення", - каже міністр інфраструктури Владислав Криклій.

Камери на дорогах автоматично фіксують перевищення швидкості в Києві та Київській області.

У столиці встановили 30 камер. Вони розташовані в місцях, де правоохоронці зафіксували найбільшу кількість травмувань і смертей, а саме: вул. Олени Теліги, 39, навпроти Набережного шосе, 4, Дніпровська набережна, перехрестя з вул. Причальна, вул. Братиславська, 18, Чоколівський бульвар, 24

А також — Північний міст в обох напрямках, Броварський проспект. станція метро Лівобережна і вул. Будівельників.

На Південному мосту встановили 2 камери в напрямку лівого і правого берегів.

Фотовідеофіксація є на пр. Героїв Сталінграда, 25, Володимира Маяковського, 56 і 65, на бульварі Дружби народів, 27 і 36 та на Столичному шосе, 58 в напрямку Києва й Обухова.

На Харківській площі є на пр. Миколи Бажана.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні