Бойовики на Донбасі запускали безпілотник, його збили військові

0
4
Бойовики на Донбасі запускали безпілотник, його збили військові
У середу, 4 листопада, незаконні збройні формування Російської Федерації порушили домовленості Тристоронньої контактної групи про перемир'я на Донбасі. Окупаційні сили запустили через лінію розмежування безпілотник.

Пише РБК.

Ворожий квадрокоптер зафіксували поблизу населеного пункту Шуми Українські військові, застосувавши вогнепальну зброю, збили ворожий безпілотник.

Крім цього, на Донбасі було зафіксовано три порушення "тиші". Бойовики відкривали вогонь поблизу населеного пункту Новолуганське, застосувавши автоматичний станковий гранатомет.

Недалеко від населеного пункту Гнутове окупанти стріляли зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

"Об'єднані сили контролюють ситуацію в районі проведення операції на території Луганської і Донецької областей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу, 3 листопада, бойовики на Донбасі шість разів порушували режим припинення вогню. В результаті обстрілу був поранений український військовий.

Раніше ОБСЄ зафіксувала сім обстрілу біля Донецької фільтрувальної станції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні