У міськраді Харкова спростовують смерть Кернеса

2
2
У міськраді Харкова спростовують смерть Кернеса
Мер Харкова Геннадій Кернес живий, чергова інформація про нібито його смерть - неправда. Про це повідомив директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко, повідомляє 112.ua.

"Він живий і одужує. Коли він вилітав із Харкова на лікування до німецької клініки "Шаріте", у нього було 70% ураження легенів.

Наразі у нього Сovid-19 вже немає, але легені треба змусити працювати в нормальному режимі. Щойно лікарі будуть задоволені роботою легенів, він одразу повертається", - сказав Сидоренко.

Зазначимо, що вчора в соціальних мережах з'явилося повідомлення про нібито смерть Геннадія Кернеса. Останнім часом подібних повідомлень було вже кілька, і міськрада Харкова вже кілька разів спростовувала подібну інформацію, проте самого Кернеса з моменту госпіталізації в клініку "Шаріте" в Німеччині ніхто не бачив.

15 вересня Харківська мерія підтвердила, що у Геннадія Кернеса коронавірус і двостороннє запалення легенів. Вночі 17 вересня Кернеса літаком доправили на лікування до Німеччини, у клініку "Шаріте".

8 жовтня Харківський адвокат Анатолій Родзинський заявив журналістам, що за його інформацією з клініки "Шаріте", міський голова Харкова Геннадій Кернес, після перенесеного Covid-19, переніс інсульт і втратив можливість говорити.

Додамо, що за даними екзит-полу, на виборах мера Харкова Кернес перемагає вже в першому турі, отримавши 57,9% голосів виборців.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гепу забальзамують і помістять в мавзолей в центрі хиркова
Відповісти
а чому йому не згадують що він грозився розігнати майдан?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні