Штраф 5100 гривень за відсутність маски: новий законопроект Верховної ради

3
8
Штраф 5100 гривень за відсутність маски: новий законопроект Верховної ради
До 5100 гривень. Верховна Рада вводить штрафи для українців за відсутність масок.

Інформує Перший.

Рада ввела штрафи за відсутність масок у клієнтів.
Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроєкт, який дозволяє штрафувати власників бізнесу за відсутність масок у відвідувачів на 3400-5100 грн. Відвідувачів же будуть штрафувати на суму від 170 грн.

Це рішення нардепи прийняли на засіданні у вівторок, 3 листопада. Так, на засіданні “за” проголосував 251 народний депутат України.

За що будуть штрафувати:

Пропуск людини без маски в громадську будівлю, транспорт під час карантину;
неприйняття заходів з перебування людини в громадському місці (будівля, транспорт) без засобів індивідуального захисту.
Раніше “Країна” докладно розповідала про цей законопроєкт. Зокрема, ми писали, що штрафи стануть виписувати як пересічним громадянам, які з’являтимуться без маски або з “маскою на підборідді” в громадських місцях або в транспорті, так і юридичним особам — компаніям, допустив перебування на своїй території людей-порушників. Першим загрожує штраф від 170 до 225 гривень, другим — від 3,4 тисячі до 5,1 тисячі гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це ідіотизм просто, і так малий бізнес потерпає в нашій державі та думають як здерти останні гроші з підприємців в час пандемії, великий % людей думає як дотягнути до наступного місяця та де взяти гроші щоб заплатити за комуналку, так тут ще й продавців будуть штрафувати за те що якийсь придурок зайде без маски в приміщення, або скине її зайшовши, просто відмивангя грошей і все, ці контрацептиви не думають за свій народ!!!!
Відповісти
Ще й як думають, в плані як обдерти. Вже і закордонних заробітчан хочуть податками обкласти. А корупціонерів вивели з під криміналу, крадіть-махлюйте вам за це нічого не буде..!
Відповісти
От придурки, ви поговоріть з лікарями. Ті бідолахи добами з лікарні не вилазять, рятують життя короновірусних. А вам маску вдіти проблема. От такі, як ви і є причиною всіх бід України!!!! Вмикайте мозок!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні