ПриватБанк почав випуск платіжних карток китайської системи UnionPay

0
-11
ПриватБанк почав випуск платіжних карток китайської системи UnionPay
Державний ПриватБанк першим в Україні почав випуск платіжних карток міжнародної системи UnionPay International, якими можна розплачуватися в Китаї, Україні і ще більше 170 країн світу.

Безконтактні кредитні картки можна оформити рівня Classic та Gold і отримати їх з 6 листопада в столичних відділеннях банку, повідомила пресслужба Приватбанку.

Також, найближчим часом ПриватБанк і UnionPay планують запуск цифрових додатків, які дозволять використовувати платіжну систему без відвідування банку й отримання фізичних карток.

На сьогоднішній день на частку UnionPay припадає найбільший в світі обсяг витрат за картками. У банку зазначили, що ці картки в першу чергу будуть корисні тим, хто часто подорожує в Китай, країни Південно-східної Азії або веде бізнес з китайськими партнерами. Крім того, картки надають переваги глобального шопінгу на торгових майданчиках - партнерах.

Починаючи з грудня 2019 року користувачі платіжних карток UnionPay можуть використовувати їх в мережі ПриватБанку - розплачуватися в готелях, ресторанах і торгових точках Києва, Харкова, Одеси, Дніпра та інших міст. Також за допомогою карток UnionPay можна знімати готівку в банкоматах ПриватБанку по всій країні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні