Вимагала гроші за всиновлення: екскерівниця Служби у справах дітей та сім’ї постала перед судом

0
2
Вимагала гроші за всиновлення: екскерівниця Служби у справах дітей та сім’ї постала перед судом
Київською місцевою прокуратурою № 7 скеровано до суду обвинувальний акт відносно начальника Служби у справах дітей та сім’ї однієї з районних в місті Києві державних адміністрацій, яка вимагала та отримала неправомірну вигоду (ч. 3 ст. 368 КК України). Про це інформують Надзвичайні Новини.

Досудовим розслідуванням встановлено, що керівник Служби, використовуючи владні повноваження, вимагала від подружжя 1 000 доларів США неправомірної вигоди за оминання черги на усиновлення та видачу нею висновку про доцільність усиновлення і відповідність його інтересам дитини.



Службову особу затримали «на гарячому» після передачі всієї суми неправомірної вигоди.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Подільського районного суду міста Києва для розгляду по суті.



Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні