Злодій обкрадав будинки, поки власники гуляли на весіллях

1
4
Злодій обкрадав будинки, поки власники гуляли на весіллях
Крадія, який "обчищав" будинки, поки господарі бенкетували, затримали в Чернівецькій області.

Про це повідомили в пресслужбі Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

"2 листопада в ході реалізації напрацьованих матеріалів працівниками УКР спільно з підрозділами ГУ НП в Чернівецькій області, Кіцманським та Вижницьким відділами поліції ГУНП в Чернівецькій області затримано зловмисника, який здійснював кваліфіковані крадіжки з проникненням", - йдеться в повідомленні.

Крадій ретельно готувався до своїх злочинів. Відстежував та обирав помешкання, господарі яких святкували весілля або були гостями на банкетах. "Розвідку" виконував у денний час, пересуваючись на автомобілі. На "справу" їздив увечері електромопедом.

Як зізнався крадій, він дізнавався про весілля з вінків, які вивішують молодятам на двері будинку.

Оперативники затримали чоловіка одразу після вчинення чергового злочину. Під час проведення слідчих дій у затриманого чоловіка вилучили низку речових доказів, в тому числі викрадені цінності, готівку, знаряддя злому.

Правоохоронцям вже вдалося встановити причетність чоловіка до вчинення 5 злочинів на території Чернівецької області. Крадію повідомлено про підозру, найближчим часом суд обере йому міру запобіжного заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Никто его не осудил. Говорят в городе что откупился. Зовут Руслан фамилия Рипак из города Бар Винницкой области.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні