Степанов просить Раду цього тижня збільшити відповідальність за неносіння масок

2
-2
Степанов просить Раду цього тижня збільшити відповідальність за неносіння масок
Міністр охорони здоров’я Максим Степанов звернувся з листом до парламенту, щоб цього тижня розглянули законопроект про збільшення відповідальності за неносіння захисних масок, інформує Дивись.інфо.

Про це заявив на засіданні погоджувальної ради голова ВРУ Дмитро Разумков, передає УНН. «Я отримав лист від міністра охорони здоров’я щодо законопроекту № 3891. Він пов’язаний зі збільшенням відповідальності за неносіння масок.

Міністр звертався з проханням включити це питання на цьому пленарному тижні. Почуємо позицію комітетів і вже будемо приймати рішення», — сказав Разумков.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З себе почніть пани-де-путати
Відповісти
Знову думаю, що у влади нічого путнього з цього не вийде по причині за розміром ну дуже малих штрафів. Штраф повинен бути не менше 500-1000 грн., щоб аж у сраці засвербіло, коли оце чудо уперте та недисципліноване заплатить у бюджет за недотримання карантинних обмежень. Якщо у когось із затриманих немає з собою документів чи грошей для штрафу, доставляти таких у поліцейський відділок на місці проводити встановлення особи порушника та здійснювати з порушником профілактично-роз'яснювальну роботу, при затримані неповнолітніх осіб - викликати батьків, у разі відсутності таких піклувальників або представників будинку-інетернату де проживає неповнолітній. Ось можливо після таких рішучих заходів щось зрушиться з мертвої крапки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні