Папа Римський розкритикував противників карантину

0
-5
Папа Римський розкритикував противників карантину
Понтифік вважає, що країни, які намагаються врятувати в першу чергу економіку, забувають, що "справжній розвиток має допомагати всім людям і людини як такої".

Інформує Кореспондент.

Папа Римський Франциск закликав до послуху і солідарності, критикуючи скарги на заборони та обмеження через пандемію коронавірусу, повідомляє Bloomberg.

"З одного боку, ми маємо збільшення числа тих, хто нещадно нажився на нещастях інших, тих, хто думає тільки про себе, хто протестував або скаржився на певні обмежувальні заходи, не в змозі прийняти, що не всі мають рівні можливості і ресурси перед обличчям пандемії", - сказав Франциск.

За словами Папи, будь-які кризи посилюють існуючу несправедливість, але також можуть пробудити в людстві і кращі якості.

При цьому, вважає він, країни, які намагаються врятувати в першу чергу економіку, забувають, що "справжній розвиток має допомагати всім людям і людини як такої".

Нагадаємо, що 21 жовтня Папа Римський Франциск вперше взяв участь у публічному заході в захисній масці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні