Квитки на проїзд у вагонах "Інтерсіті+" подешевшали на 15%

0
0
Квитки на проїзд у вагонах "Інтерсіті+" подешевшали на 15%
З 1 листопада "Укрзалізниця" знизила ціни на квитки у вагонах першого класу "Інтерсіті+" на 15%, - інформує 112.ua. Про це повідомив в. о. члена правління "Укрзалізниці" Олександр Перцовський.

"Вартість проїзду буде змінюватися не тільки залежно від дати, а й дня тижня, в який пасажир здійснює подорож", - розповів Перцовський.

Зокрема, найдешевше скористатися вагонами 1-го класу можна буде у вівторок, дорожче - в п'ятницю. Крім того, у разі купівлі квитків "туди - назад" діє знижка 10%.

Також істотно заощадити на квитках пасажири зможуть, якщо оформлять купівлю квитків за 30 діб до дати відправлення потяга.

"Загалом в "Укрзалізниці" впевнені, що після дії 15-відсоткової знижки вартість проїзду у вагонах 1-го класу "Інтерсіті+" буде конкурентною за авіатранспорт", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні