Трамп заявив, що Байден хоче ввести локдаун на роки

0
-13
Трамп заявив, що Байден хоче ввести локдаун на роки
Користувачі соцмереж поширюють неправдиву цитату, приписувану Байдену, де той нібито говорить, що в разі перемоги на майбутніх виборах у США він введе тривалий локдаун.

Пише Кореспондент.

Чинний президент США Дональд Трамп звинуватив свого суперника на майбутніх виборах Джо Байдена в бажанні ввести в країні локдаун, який може тривати роками, але ця інформація може бути просто фейком із соцмереж.

"Байден хоче заблокувати нашу країну, можливо, на роки. Божевільний! Блокування не буде. Велике американське повернення вже почалося!", - написав Трамп в Twitter.

Разом з тим, 21 жовтня агентство Reuters писало, що користувачі соцмереж поширюють неправдиву цитату, приписувану Байдену, де той нібито говорить, що в разі перемоги на майбутніх президентських виборах у США він введе локдаун в країні доти, поки всі не будуть вакциновані від COVID-19.

Reuters не знайшло доказів того, що Байден вимовляв цю точну цитату в новинах або на своєму веб-сайті.

Насправді, Байден сказав, що, якби вчені порадили йому закрити країну, щоб приборкати пандемію коронавірусу, він би це зробив, але він не думає, що буде необхідність в такій загальнонаціональній ізоляції. Він підтримує відкриття підприємств і шкіл за умови прийняття достатніх заходів безпеки, пише агентство.

Сам Байден 30 жовтня писав у своєму Twitter: "Я не збираюся закривати країну. Я не збираюся вимикати економіку. Я збираюся вимкнути вірус".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні