Сепаратисти знову порушили "тишу" на Донбасі

1
3
Сепаратисти знову порушили "тишу" на Донбасі
Позиції ЗСУ неподалік від Зайцевого обстріляли з протитанкового гранатомета. Українські військові не відкривали вогонь у відповідь.

Інформує Кореспондент.

З початку доби на Донбасі зафіксували одне порушення режиму "тиші". Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в суботу, 31 жовтня.

"З початку поточної доби, 31 жовтня, російсько-окупаційні війська один раз порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року. Так, в районі населеного пункту Зайцеве противник застосував ручний протитанковий гранатомет", - сказано в повідомленні.

Постріли не несли загрози українським військовослужбовцям, додали в штабі.

Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об'єднаних сил. Перебуваючи в готовності адекватно реагувати на будь-які провокаційні дії противника, українські воїни дотримуються режиму припинення вогню, наголосили в штабі ООС.

Напередодні повідомлялося, що на Донбасі загинули двоє військових, двоє поранені. Сепаратисти прицільно обстріляли позиції українських військових біля Водяного. Бійцям ЗСУ довелося відповісти на провокації супротивника. У зв'язку з цим Україна ініціювала термінове засідання підгрупи ТКГ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода що ЗЕ там не був. Оцінив би оту "тишу"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні