Волинянам нагадали про правила запобігання пожежі в екосистемах

0
-5
Волинянам нагадали про правила запобігання пожежі в екосистемах
30 жовтня з метою роз’яснення громадянам основних правил поведінки у побуті та запобігання пожежам в екосистемах рятувальники 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Стара Вижівка Управління ДСНС України у Волинській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед жителів села Смідин Старовижівського району.

Про це повідомляють на веб-сайті У ДСНС України у Волинській області.

Співробітники Служби порятунку, спілкуючись з місцевими жителями, нагадали їм про основні правила пожежної безпеки у побуті, безпеки використання обігрівальних приладів та пічного опалення.



Окрім цього, рятувальники наголосили селянам на забороні спалювання сухої рослинності чи розведенні відкритого вогню поруч із господарськими будівлями та у лісах тощо. Ця профілактична робота спрямована на збереження довкілля та недопущення виникнення пожеж в екосистемах краю.

На завершення рейду співробітники ДСНС вручили громадянам листівки з основними правилами безпеки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні