Відео смертельної трощі на Майдані показали з іншого ракурсу. ВІДЕО

3
-8
Відео смертельної трощі на Майдані показали з іншого ракурсу. ВІДЕО
З'явилося ще одне відео смертельної аварії на Майдані Незалежності в Києві, внаслідок якої загинули 2 людей.

Водій на автомобілі Land Rover наїхав на обмежувальні конуси на перехресті Алеї Героїв Небесної Сотні та вулиці Хрещатик, після чого некеровано виїхав на Майдан Незалежності. Потім він виїхав на проїжджу частину, де в'їхав у кілька автомобілів та зупинився.

Внаслідок ДТП двоє людей загинули на місці, ще четверо отримали травми різного ступеню тяжкості та були госпіталізовані. Серед постраждалих є неповнолітня дитина, вона перебуває в Охматдиті, повідомила речниця департаменту охорони здоров'я КМДА Наталя Вишневська, передає parlament.ua.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто безрукому і безмозкому дав права, і дозволив керувати автівкою? Такому воза довірити неможна!
Відповісти
ГАНЬБА україні ЗА ТРИКРАТНО ПОГРАБОВАНІ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!! ЗЕ-бандитів НА НАРИ!!! ХАЙ ЗНИКНЕ ТАКА бандитська україна, ЯК РОСА НА СОНЦІ, ЗА ТРИКРАТНЕ ПОГРАБУВАННЯ НАШИХ МІЗЕРНИХ ПЕНСІЙ!!!!!!!
Відповісти
Шоколаднозелений зе-КЛОУН ТРИКРАТНО ГРАБУЄ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ! скажіть а бандерівці стусенятівці чи то опежопівці медветчатівці повернуть нам реально трикратно обкраденні клятими жидами парашенком-зельцманом ПЕНСІЇ і заощадження ощадбанку УРСР? ЩО-о-о? НІ? ТОДІ ВИ ВСІ ДРАНІ бендеро-опежопскі поцріоти КРАДУЩІ ПЕНСІЇ І ЗАОЩАДЖЕННЯ ідіть ДО ПЕКЛА!!! В АДУ ВАМ МІСЦЕ УГОТОВАНЕ!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні