--> У Новій Зеландії придумали росіянина Віктора, який вкраде голоси тих, хто не прийде на вибори. Спрацювало! ВІДЕО. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Новій Зеландії придумали росіянина Віктора, який вкраде голоси тих, хто не прийде на вибори. Спрацювало! ВІДЕО.

1
-13
У Новій Зеландії придумали росіянина Віктора, який вкраде голоси тих, хто не прийде на вибори. Спрацювало! ВІДЕО.
У Новій Зеландії перед виборами пройшла кампанія Every Kiwi Vote Counts (кожен голос ківі важливий), в якій вигаданий росіянин Віктор попереджав, що вкраде голоси тих, хто не прийде на вибори. Про це інформують НВ.

Кампанія була спрямована на громадян Нової Зеландії, які живуть в інших країнах. На сайті Every Kiwi Vote Counts уточнюють, що за кордоном живуть близько 600 тис. новозеландців — враховуючи, що право голосу мають лише 3,8 млн, це досить велике число — трохи більше ніж 16%. При цьому, на минулих виборах проголосували трохи більш як 60 тис.

Тому Трейсі Лі — авторка кампанії, яка сама живе за кордоном вже понад 15 років — вирішила зробити рекламу саме для експатів. Головним героєм став росіянин Віктор, який обіцяє втрутитися у вибори, якщо в них не «втрутяться» громадяни Нової Зеландії. Тим більше, що проголосувати можна в онлайні — «і не потрібен ніякий ВПН».

«Щоб побороти інертність новозеландців за кордоном ми використовували провокаційний прийом, заявивши, що інші країни — наприклад Росія — більш активно впливають на національні вибори. Ми використовуємо втручання як заклик для участі. Демократія працює лише в тому випадку, якщо ми приймаємо в ній участь», — розповідає Лі.

Що цікаво — заклик, здається, спрацював. Якщо у 2017 році явка склала 79,8%, то у 2020 році проголосували майже 3 мільйони осіб — 82,5%.

За попередніми підрахунками, переконливу перемогу здобула Лейбористська партія, очолювана чинною прем'єр-міністеркою Джасіндою Ардерн. Лейбористи отримали 49,1% — 64 місця в парламенті — цього достатньо щоб отримати більшість (всього — 120 місць).

Офіційні результати будуть оголошені 6 листопада.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Youtube, что узнать что творится в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали искаженную информацию.
Я нашел очень полезный сайт и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время изучаю новости только здесь.
Так же вот несколько из свежих новостей, которые просто сбивает с ног:
https://ukr-life.com.ua/oficialnye-prazdnichnye-dni-v-2019-godu/
https://ukr-life.com.ua/birzhi-truda-v-ukraine-2019-preimushhestva-i-nedostatki/
https://ukr-life.com.ua/kalendar-faz-na-2018-god/
https://ukr-life.com.ua/inflyaciya-v-ukraine-v-iyule-2018-goda/
https://ukr-life.com.ua/kakaya-budet-pogoda-na-8-marta-2019-goda/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні