--> У Баку повідомили про обстріл міста, де знаходяться іноземні дипломати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Баку повідомили про обстріл міста, де знаходяться іноземні дипломати

0
3
У Баку повідомили про обстріл міста, де знаходяться іноземні дипломати
Міністерство оборони Азербайджану повідомило про обстріл міста Тертер

Повідомляє Парламент.

Міністерство оборони Азербайджану повідомило про обстріл міста Тертер, де перебувають іноземні дипломати і представники міжнародних організацій.

29 жовтня о 13:50 (12:50 за київським часом) у ході спільного візиту глав дипломатичного корпусу, послів, військових аташе, представників міжнародних організацій в Азербайджані і офіційних державних осіб країни в місто Тертер Збройні сили Вірменії, в черговий раз грубо порушили режим гуманітарного припинення вогню, навмисно відкривши вогонь в цьому напрямку, - йдеться в повідомленні, поширеному пресслужбою відомства.

Раніше Міноборони Азербайджану неодноразово повідомляло про обстріл вірменською стороною території Тертерського району, прилеглого до Нагорного Карабаху.

Нагадаємо, бої на лінії зіткнення в Карабасі почалися 27 вересня. Вірменія і Азербайджан звинувачують один одного в розв'язуванні військових дій, в Карабасі повідомляють про артилерійські обстріли мирних населених пунктів невизнаної республіки, включаючи її столицю Степанакерт. Вірменія оголосила військовий стан і - вперше - загальну мобілізацію, стверджуючи, що активну підтримку Баку надає Анкара. В Азербайджані ввели часткову мобілізацію.

24 жовтня президент Азербайджану Ільхам Алієв повідомив, що Азербайджан готовий не стріляти, якщо вірменська сторона припинить вогонь. Так він відповів на питання про те, які території його країна "має намір відвоювати, перш ніж припинить наступ".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні