--> Скандальне рішення КСУ: Зеленський відреагував на заяву ЄС | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандальне рішення КСУ: Зеленський відреагував на заяву ЄС

5
-1
Скандальне рішення КСУ: Зеленський відреагував на заяву ЄС
Зеленський заявив, що рішення Конституційного Суду ніколи не сприйме ні суспільство, ні партнери в Євросоюзі.

Інформує Главред.

Президент України Володимир Зеленський на засіданні Ради національної безпеки і оборони України заявив, що Україна отримала реакцію партнерів Європейського Союзу на рішення Конституційного Суду України, який скасував перевірку електронного декларування.

"Скасування контрольної функції Національного агентства з питань протидії корупції та кримінальна відповідальність за свідоме порушення вимог законодавства при декларуванні ніколи не буде сприйматися суспільством, а також з нашими партнерами в Євросоюзі. Ми з вами вже отримали сигнали", - заявив він.

Зазначимо, раніше в ЄС заявили, що рішення Конституційного Суду щодо антикорупційного законодавства викликає занепокоєння в Брюсселі і може стати підставою для тимчасового припинення дії безвізового режиму Євросоюзу з Україною.​

Крім того, посли G7 засудили рішення КСУ і заявили, що Україна вже досягла значного прогресу і "не повинна повертатися в минуле".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мамо я всрався!!!!!
Відповісти
Шо зеШлюха , продажна ?
З посольства вже звонили ?
Відповісти
Судді "конституційного" суду влаштували антиконституційний переворот! То може оту нечисть пора арештувати і на нари?!!!
Відповісти
ГАНЬБА україні ЗА ТРИКРАТНО ПОГРАБОВАНІ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!! ЗЕ-бандитів НА НАРИ!!! ХАЙ ЗНИКНЕ ТАКА бандитська україна, ЯК РОСА НА СОНЦІ, ЗА ТРИКРАТНЕ ПОГРАБУВАННЯ НАШИХ МІЗЕРНИХ ПЕНСІЙ!!!!!!!
Відповісти
не треба мені розуму бо я ЗЕ-клоунер ТРИКРАТНО КРАДУЩИЙ ПЕНСІЇ ДУРНУВАТИЙ ЗЕ-БАРАН і втік з квартального ЧІКОША! мене кожен раз ловили психіатри але я трикратно звідти тікав і буду тікати і бігти сюди в коменти і триндіти ПОЦРІОТИЧНУ брехливу дурню. замість президенцтва мені треба ВРІЗАТИ ПО МОЇЙ ДУРНУВАТІЙ зеленській крадущій пенсії МОРДЯЦІ!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні