--> У центрі Луцька знайшли загублену 5-річну дитину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У центрі Луцька знайшли загублену 5-річну дитину

0
-1
У центрі Луцька знайшли загублену 5-річну дитину
Луцькі патрульні допомогли знайти рідних загубленого хлопчика.

Пише Волинь пост.

Вчора ввечері на лінію 102 надійшло повідомлення від заявника, який повідомив, що на Театральному майдані знайшов 5-річного хлопчика на ім’я Олексій, який загубився, повідомляє пресслужба патрульної поліції у Волинській області.

Патрульні одразу прибули за вказаною адресою, оглянули прилеглу територію, запитали перехожих, однак батьків не знайшли. Опісля пошуків хлопчик назвав своє місце проживання і патрульним вдалося знайти його бабусю, аби його життю нічого не загрожувало.

Жінка розповіла, що мама хлопчика не вперше залишає його. Тож далі патрульні спільно з дитиною та його бабусею прибули до Луцького відділу поліції, де виявили й маму малюка.

Жінка понесе відповідальність за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП. Також про цю ситуацію повідомили Службу у справах дітей щодо подальшого соціального супроводу хлопчика.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні