--> Отримувачів субсидії перевірятимуть по-новому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Отримувачів субсидії перевірятимуть по-новому

0
9
Отримувачів субсидії перевірятимуть по-новому
Наступного року в Україні зміниться процедура перевірки отримувачів субсидій.

Сьогодні громадянин заповнює заяву і декларацію. Іншу інформацію орган соцзахисту отримує самостійно: звертається до фіскальної служби, Пенсійного фонду, фонду соцстрахування тощо. Міністерство фінансів проводить перевірку через усі існуючі бази даних після того, як людині призначено субсидію. Про це розповів заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко в ефірі телеканалу "Україна 24".

2021-го процедура зміниться. Тепер перевірку органи соціального захисту населення проводитимуть паралельно з іншими реєстрами через Міністерство фінансів.

Це дозволить виявляти недостовірну інформацію від громадян не на етапі отримання субсидії, а перед її призначенням. Дозволить не допустити неправомірних виплат.

Нова процедура не вплине на терміни розгляду документів. Субсидію призначають у 10-денний термін із моменту надходження всіх необхідних документів, а в індивідуальних випадках - до 30 днів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні