--> Кабмін виділив гроші з COVID-фонду на зйомки серіалів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кабмін виділив гроші з COVID-фонду на зйомки серіалів

0
-17
Кабмін виділив гроші з COVID-фонду на зйомки серіалів
Кабінет міністрів України схвалив використання 100 млн гривень з Фонду боротьби з COVID-19 для виробництва українських серіалів. Про це повідомляє ЗІК з посиланням на пресслужбу Мінкультури і інформаційної політики.

Згідно з повідомленням, 28 жовтня 2020 року Кабмін схвалив проєкт постанови "Про внесення змін до пункту 9 Порядку використання коштів для здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2".

"Документ, зокрема, дозволяє використовувати бюджетні кошти на покриття витрат на реалізацію окремих періодів виробництва телевізійних серіалів патріотичного спрямування. Це дасть можливість ефективніше використати 100 млн грн, виділених на створення цього суспільно значущого аудіовізуального контенту та підтримку кіногалузі в умовах коронакризи", — зазначили у відомстві.

Виділені гроші мають бути використані до кінця поточного року.

"Прийняття цих змін дозволить МКІП найближчим часом оголосити про початок конкурсного відбору проєктів", - додали в міністерстві.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-17

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні