--> Хотіла розлучення й збиралася до адвоката: італієць розправився з дружиною-українкою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хотіла розлучення й збиралася до адвоката: італієць розправився з дружиною-українкою

2
2
Хотіла розлучення й збиралася до адвоката: італієць розправився з дружиною-українкою
В італійському місті Ріміні 68-річний Джованні Лагвардія жорстоко вбив дружину-українку, 61-річну Віру Мудру. Жінка була родом із Кам'янець-Подільського. В парі з італійцем була 18 років. Офіційно одружилися 13 років тому. Жінка хотіла розлучитися через його зради і в день вбивства мала йти до адвоката. Чоловік розправився з нею, вдаривши молотком по голові. Тіло дружини залишив у квартирі й втік, але потім зателефонував у поліцію.

Правоохоронці знайшли у квартирі закривавлений молоток, а також понівечене тіло жінки. Причину такого вчинку Лагвардія пояснив, що нібито Віра постійно вимагала у нього гроші, які відсилала рідним в Україну. Через це він, пенсіонер, змушений був піти працювати.

Родичі вважають, що чоловік заздалегідь спланував злочин. Він перебуває під вартою, але ніяких пояснень не дає, повідомляє OBOZREVATEL.

Віра Мудра поїхала на заробітки до Італії 21 рік тому – була доглядальницею. Перші 3 роки навіть не приїжджала додому. Потім друзі познайомили її з Джованні. Чоловік поводився адекватно, був вихованим та уважним. Вони подорожували разом, були в Словаччині та навіть приїжджали в Україну, розповіла донька вбитої Олена.

"Ніхто і не міг подумати, що він зможе зробити таке. Мама ніколи не була біля нього синьйорою, а завжди працювала. І навіть коли не було офіційної роботи, вона шукала підробіток", – зазначає дочка.

Однак їхнє сімейне життя не було гладким, особливо в останні роки.

"Я зараз розумію, що італієць готувався до цього звірячого вбивства за кілька днів. Він раптом продав машину за 1400 євро, яку купував за 31 тисячу. Тоді мама говорила, що за неї можна було отримати 5 тисяч і просила не продавати. Саме вона оплачувала страховку за авто, дороги й заправляла. Мама часто добиралася на ній на роботу. Але він їй відповів, що синьйора не гратиметься на його машині", – згадує Олена.

Ще три роки тому сама Віра розповідала дочці, що з Джованні щось відбувається. Боялася чоловіка, бо став агресивним. А коли поїхала в санаторій – він узяв кредит й спустив на трансвеститів і повій, у чому сам зізнався.

"Тоді мама сказала, що подасть на розлучення. Саме в понеділок, 26 жовтня, вона мала йти до адвоката і писати заяву. А він у неділю, напередодні вбивства, падав перед нею на коліна і просив вибачення, просив залишитися з ним. Мама відповіла, що може й вибачить, однак до адвоката все одно піде. Оскільки італійські закони на боці жінки, він повинен був утримувати її до старості. Можливо саме це і послугувало поштовхом до вбивства", – каже дочка.

Віра з'ясувала, що Джованні вже не вперше зраджує дружинам. До цього у нього був шлюб, в якому народилися троє дітей. Як розповіла українці сестра італійця, шлюб розпався через часті зради чоловіка.

Джованні оголосили звинувачення в навмисному вбивстві з обтяжливими обставинами, за що загрожує довічне ув'язнення. У Віри залишилися дорослі син і дочка, а також онуки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Youtube, что узнать что происходит в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали лживую информацию.
Я нашел очень хороший источник новостей и рекомендую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время смотрю новости только здесь.
Так же вот несколько из свежих статей, которые просто сбивает с ног:
https://ukr-life.com.ua/proizvodstvennyj-kalendar-na-iyun-2018-goda/
https://ukr-life.com.ua/pidvishhennya-zarplati-dsns-v-ukra%D1%97ni/
https://ukr-life.com.ua/
https://ukr-life.com.ua/kogda-v-ukrainu-pridet-teplo-v-2019-godu/
https://ukr-life.com.ua/indeksaciya-pensij-s-1-aprelya-2018-goda-v-ukraine/
Відповісти
Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Ютуб, что узнать что делается в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был честный и Вы не получали искаженную информацию.
Я нашел очень полезный источник новостей и рекомендую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время изучаю новости только здесь.
Так же вот несколько из актуальных статей, которые просто сбивает с ног:
https://ukr-life.com.ua/kakoj-budet-v-yanvare-2019-goda-pogoda-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/detskie-vyplaty-za-mart-2018-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/povyshenie-zarplaty-pozharnogo-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/minimalnaya-zarplata-v-2018-godu-s-1-iyunya/
https://ukr-life.com.ua/kakoj-budet-v-yanvare-2018-goda-pogoda-v-ukraine/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні