--> Вигнали з країни сім'ю, бо погано інтегрувалася за 20 років | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вигнали з країни сім'ю, бо погано інтегрувалася за 20 років

2
-1
Вигнали з країни сім'ю, бо погано інтегрувалася за 20 років
Сім'я індійців, яка 20 років прожила у Швейцарії, змушена була повернутися до Індії. Чоловіку не продовжили вид на проживання. Зокрема, виїхати мали двоє дітей, народжених в Альпійській країні.

Адміністративний суд Берна вирішив, що рішення імміграційної влади кантону не продовжувати вид на проживання чоловікові з сім'ї - справедливе. Ця історія спричинила дискусії у Швейцарії, бо двоє дітей віком 16 і 11 років, теж змушені покинути країну, попри те, що ніколи не жили в Індії. Про це пише видання The Local.

У проханні індійцю продовжити вид на проживання відмовили через низку правопорушень. Його звинуватили в розкраданні, шахрайському банкрутстві та безгосподарності. У 2017-му відбув пів року за ґратами за ці правопорушення.

Суд у Берні заявив, що чоловік погано інтегрувався в швейцарське суспільство, а в сім'ї накопичилося забагато боргів. Судді дали можливість відстрочки виїзду лише 16-річній дочці чоловіка, яка розпочала навчання в країні в середині 2019-го.

Суд заявив, що дочка може залишитися в Швейцарії через її особливі обставини, за умови доведення достатньої кількості коштів на життя. Суддя заявив, що хоча видача посвідки на проживання неповнолітнім - незвичайне явище для швейцарського законодавства, прямо це не заборонено.м
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось вам і демократична Европа, не адаптувався під державу-депортували. Не те що в нас, усіляких "прохфостів" терпимо
Відповісти
Молодці швейцарці, не такі як толерастичні імпотенти- мазохісти німці, голандці, французи, шведи і.т.д. і не йдуть на поводу у бидла і дикунів... а щодо демократії, то її ідея не передбачає, щоб суспільство підлаштовувалось під якийсь ледачий і знахабнілий зброд, який попросив удаваного притулку...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні