--> У Словаччині за вихідні на коронавірус перевірять УСЕ населення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Словаччині за вихідні на коронавірус перевірять УСЕ населення

0
-5
У Словаччині за вихідні на коронавірус перевірять УСЕ населення
Словаччина проведе загальнонаціональне тестування населення на коронавірус в суботу (31 жовтня) та неділю (1 листопада).

Про це повідомляє Європейська правда.

Тестування пройдуть усі жителі країни, старші 10 років. Пілотні тестування перших чотирьох округів проходили минулими вихідними.

"Після реалізації пілотного проєкту ми переходимо до комплексного тестування. Воно проходитиме не з п'ятниці по неділю, а тільки у вихідні дні з суботи по неділю", - сказав прем'єр Ігор Матович.

"Ми сподіваємося, що за допомогою цієї операції ми зможемо ідентифікувати десятки тисяч людей і попросити їх залишатися в карантині і не наражати на небезпеку інших", - додав глава уряду.

Словаччина вважає, що, якщо цей метод виявиться успішним, інші країни зможуть ним скористатися.

Після загальнонаціонального тестування керівники МОЗ і представники уряду проведуть зустріч і вирішать, чи буде ще один раунд тестування.

Населення Словаччини складає близько 5,5 мільйонів осіб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні