Топ-10 вакансій для тих, хто не хоче приходити на роботу

0
0
Топ-10 вакансій для тих, хто не хоче приходити на роботу
Все більше працівників шукають роботу на відстані або з гнучким графіком. Таким пошукачам пропонують виконувати обов'язки графічних дизайнерів, аналітиків, вчителів та адміністраторів.

Добірку вакансій для віддаленої роботи з різних галузей та спеціальностей підготували аналітики robota.ua.

Спеціаліст з роботи із простроченою заборгованістю в "Альфа-Банк"

Банк пропонує дистанційну роботу. Потрібні лише комп'ютер з інтернетом і кілька вільних годин. Обов'язки: здійснення дзвінків з метою переконати клієнта сплатити прострочену заборгованість. Вимоги до претендентів: без досвіду роботи; знання мов: російська, українська; знання ПК: користувач. Роботодавець пропонує офіційне працевлаштування.

Graphic Designer Remote (HolyWater) в Genesis

Міжнародна продуктова ІТ-компанія повного циклу шукає талановитого фахівця для віддаленої роботи. Основні обов'язки: створення нових статичних рекламних креативів для Facebook, Snapchat, Google; локалізація креативів на інші мови та під інші платформи; обробка фотографій в Photoshop. Вимоги до кандидатів: досвід роботи з фоторедакторами; з Adobe Photoshop/Illustrator/Figma; швидкість у створенні креативів; вміння об'єктивно сприймати критику; контролювати та розподіляти робочий час.

Провідний аналітик в "Аврора"

Мережа продуктових магазинів шукає професіонала аналітичної справи. Вимоги до кандидата: ключова компетенція – прогнозування часових рядів та побудова планів, знання необхідних статистичних методів/моделей; знання інструментарію Excel, SQL, R/Python, який дозволяє групувати та агрегувати дані, змінювати їх структуру, з'єднувати, порівнювати, будувати та застосовувати моделі прогнозування, автоматизувати виконання регулярних завдань; відповідальність.

Редактор розділу "Розваги"

Телерадіокомпанія запрошує в команду. Вимоги: досвід роботи в онлайн-ЗМІ; знання української та російської мов; рівень англійської, достатній для перекладу; базове знання принципів SEO; вміння швидко вчитися та входити в курс справ; важливі навички: грамотність, уважність, стресостійкість, відповідальність. Обов'язки: пошук цікавих тем для переважно чоловічої аудиторії, яка хоче урізноманітнити свій відпочинок.

Адміністратор сайту в "Центр Медичного Скринiнгу"

Офтальмологічна клініка в пошуку активних, комунікабельних та цілеспрямованих людей, які прагнуть до розвитку та кар'єрного росту. Вимоги: уважність, відповідальність та посидючість; здатність організувати свій робочий час максимально ефективно; грамотність та пунктуальність; швидкий інтернет і ПК для роботи; знання англійської мови (Intermediate/Upper-Intermediate).

Designer (3D Rendering & Graphic) в Life Vision

Компанія запрошує в команду. Вимоги: мінімум 3 роки досвіду 3D Renderings; творчий хист і здатність перетворити побажання на дизайн; сильні організаторські здібності; можливість оцінити час роботи та вкластися у встановлений термін; знайомство з дизайнерським програмним забезпеченням та такими технологіями, як 3D Rendering, InDesign, Illustrator, Dreamweaver, Photoshop, CAD, SketchUP та Adobe Creative Suite.

Системний адміністратор в BDO

Міжнародна аудиторська компанія відкриває вакансію. Дистанційна робота з виїздом в офіс за потреби. Основні вимоги до претендентів: вища освіта; досвід роботи сисадміном від 2 років; англійська мова – достатня для ознайомлення з технічною документацією; досвід роботи з: Unix; мережевим обладнанням Forti; конфігурацією та обслуговуванням серверів HP, Dell; Microsoft Server 2008-2019 (ролі AD, GPO, DNS, WSUS, RA, RDP); Microsoft SQL Server; системами віртуалізації Hyper-V, VMware.

Викладач математики та фізики у Skype українською в "Навчальний центр "Ум"

Навчальний центр експрес-навчання запрошує в команду. Пропозиція для тих, хто може легко поєднувати два предмети одразу та більше. Вимоги до кандидата: міждисциплінарник (володіння двома предметами), бажання зробити кар'єру в освіті, вміння викладати українською. Обов'язки: проведення Skype-занять зі школярами 5-11 класів. Умови роботи: наявність ПК або ноутбука, базові навички роботи з пакетом Office.

Бухгалтер в Smart Solutions

Провідний HR-провайдер, який надає весь спектр послуг в галузі управління персоналом, шукає спеціаліста. Вимоги до кандидата: вища економічна освіта; досвід роботи від 1 року на посаді бухгалтера з ведення СПД; знання податкового законодавства України; знання програм 1С, Клієнт-банк, MS Office.

Молодший маркетолог з роботи з партнерами/блогерами в EVO

Сервіс для покупки та продажу речей шукає кандидата, який: розуміє основи інфлюенсер- і партнерського маркетингу та прагне розвиватися у цьому напрямку; грамотно розмовляє та пише українською і російською мовами; розуміє, як побудувати ефективну взаємодію з партнером та між командами для реалізації поставлених цілей; має досвід та навички написання цікавих та зрозумілих текстів; вміє організовувати свою роботу та слідкувати за дедлайнами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні