ТВК: попередніх результатів голосування у Луцьку немає

5
0
ТВК: попередніх результатів голосування у Луцьку немає
У Луцькій територіальній виборчій дільниці триває підрахунок голосів. Попередніх результатів виборів на посаду Луцького міського голови і депутатів Луцької міської ради ще немає, - розповіла Суспільному голова Луцької ТВК Марія Парфенюк.

Зі слів голови ТВК, нині члени комісії отримали протоколи з 25 виборчих дільниць. Попередніх результатів немає, бо система “Електронний кабінет виборця” не працює. Протоколи рахують вручну. 10 дільниць відправили на уточнення протоколів.

"Коли закрилися дільниці, члени комісії приступили до підрахунку голосів. Перші дільниці до нас приїхали о 00.30. Почали їхати спецдільниці та дільниці приєднані до сіл нашої ОТГ з невеликою кількістю виборців, - каже Марія Парфенюк.

Зі слів голови ТВК підрахунок голосів на місцевих виборах складний. Члени комісій мають опрацювати 4 бюлетені. Найбільше часу займає підрахунок голосів у обласну, районну та міську ради.

В ТВК кажуть, результати місцевих виборів у Луцьку комісія оголосить 28 жовтня. Нагадаємо, участь у місцевих виборах взяли 58 тисяч 178 лучан, це 33,8 % від загальної чисельності жителів обласного центру. Всього у Луцьку 171 тисяча 741 виборець.

За даними Центральної виборчої комісії на цих виборах проголосували майже 42% виборців Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що, Ігорок пише неправду, що 40 процентів?
Відповісти
вибори не дійсні
Відповісти
Так майбах вже танцює і співає,може це сльози розчарування???
Відповісти
Ясно укропи обісралися. Тільки чути шурхіт бабла під столом, ідіоти на що ви надієтеся?
Відповісти
От хто така - та ТВК? Як сміє ставити під сумнів сумнівних 40 проциків най величнішого, най мудрішого, най паличнішого Гоші? До речі - якщо читатиме хтось, хто з ним спілкується - скажіть, хай нарешті мордяку поголить. Якщо думає, що неголеність допомагає здаватися мудрішим та розумнішим, ніж є насправді - то він глибоко помиляється
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні