--> З запасом ходу 1000 км: створили інноваційну батарею для електрокарів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З запасом ходу 1000 км: створили інноваційну батарею для електрокарів

0
2
З запасом ходу 1000 км: створили інноваційну батарею для електрокарів
Корейська компанія SK Innovation минулого тижня розповіла про нові типи батарей для електрокарів. Про це повідомили на сайті InterBattery 2020.

Інформацією про новинки компанія поділилася на заході InterBattery 2020 в Сеулі.

Першою розробкою SK Innovation стала батарея, на якій електромобіль зможе подолати 800 км шляху. При цьому знадобиться лише дві короткі підзарядки по 10 хвилин. Друга батарея забезпечить запас ходу 1000 км шляху без зупинок.

Основним критерієм оцінки батареї є безпека, кажуть розробники. На другому місці — швидкість зарядки. На третьому — дальність ходу, яку забезпечує повний заряд акумулятора. За 10 років продажів не зафіксували жодного випадку, коли батареї спалахували самостійно.

Інноваційні батареї виробник планує представити наприкінці 2020 року. В SK Innovation розраховують, що батареї посприяють швидкому поширенню електрокарів у всьому світі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні