--> Менеджери європейських компаній розповіли, як хочуть працювати після пандемії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Менеджери європейських компаній розповіли, як хочуть працювати після пандемії

0
-3
Менеджери європейських компаній розповіли, як хочуть працювати після пандемії
9 з 10 керівників європейських компаній в майбутньому прагнуть більш гнучкого графіка роботи.

Працівники хотіли б проводити приблизно одну третину (31%) робочого тижня за межами традиційного офісу, показують результати дослідження, проведеного Microsoft спільно з KRC Research, Boston Consulting Group.

Також вдалося з'ясувати, що в минулому році тільки 15% компаній мали гнучкий робочий графік, а зараз так працюють 76%.

Керівники бізнесу бачать переваги як у продуктивності, так і в ефективності гнучкого робочого графіка: 82% менеджерів відзначають, що продуктивність їх компанії залишилася на тому ж рівні або навіть підвищилася по мірі переходу людей на віддалену роботу, а 56% бачать переваги економії витрат при такій роботі.

Найбільшою проблемою, з якою стикаються компанії при переході до гнучкого графіку роботи, є не технологічна, а проблема з підтримкою згуртованості команди. Три основні виклики співробітників при віддаленій роботі: підтримання належних умов праці, командний дух і подолання зростаючої роз'єднаності. Ще 39% керівників відзначають, що їм важко створити сильну і єдину культуру в команді, а 61% здається, що вони не навчилися ефективно делегувати і розширювати можливості віртуальних команд.

Дослідження проводила компанія Microsoft спільно з KRC Research, Boston Consulting Group і доктором Майклом Парком з Wharton School на 15 європейських ринках, в ході якого опитали близько 9000 менеджерів і співробітників великих компаній (понад 250 працівників), середній розмір вибірки - 600 респондентів у кожній країні (500 співробітників і 100 менеджерів).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні