--> Чоловік надзвонював СБУ і вимагав аби його вислухали | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік надзвонював СБУ і вимагав аби його вислухали

0
7
Чоловік надзвонював СБУ і вимагав аби його вислухали
В місті Енергодар Запорізької області чоловік надзвонював у службу СБУ і вимагав, аби з ним поспілкувалися. Впродовж дня він здійснив кілька таких викликів.

Мешканець Енергодару зі свого мобільного телефону здійснив кілька дзвінків до кол-центру СБУ у Києві, повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області. Чоловік вимагав, щоб з ним зв'язалися та вислухали його думку працівники СБУ і поліції. В іншому випадку він погрожував здійснити вибухи.

"Працівники поліції вжили оперативно-пошукові заходи і встановили, що вказані повідомлення, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, здійснив раніше судимий 41-річний житель Енергодара", - повідомили у поліції.

На порушника склали протоколи. Чоловікові доведеться сплатити штраф розміром від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні