Оголена активістка Femen піде під суд. ФОТО.

1
-6
Оголена активістка Femen піде під суд. ФОТО.
Нагадаємо, вчора, 25 жовтня, активістка Femen атакувала Зеленського.



Поліція вирішила направити до суду поштою матеріали справи щодо активістки Femen на яку складено адміністративний протокол через оголення на виборчій дільниці де голосував Президент України Володимир Зеленський. Про це журналісту УНН повідомила речниця Оболонського управління поліції ГУНП у Києві Діана Шутько.

“Сьогодні будуть направлені поштою матеріали справи (щодо активістки — ред.) до Оболонського районного суду Києва”, — сказала Шутько.

Поліція склала адміністративний протокол за хуліганство на активістку Femen, яка оголилася на виборчій дільниці де голосував Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною.

Як повідомлялося, на виборчу дільницю в Києві, де голосував Президент України Володимир Зеленський, активістка Femen прийшла без спідньої білизни. Жінку відвела у бік охорона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тобто загаряти на нудистському пляжі або матюкатись в публічних місцях - це не хуліганство , адже паяція на таке не реагує ніяк
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні