--> Гороскоп на 26 жовтня – 1 листопада: хто цього тижня почуватиметься найщасливішим | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Гороскоп на 26 жовтня – 1 листопада: хто цього тижня почуватиметься найщасливішим

6
-2
Гороскоп на 26 жовтня – 1 листопада: хто цього тижня почуватиметься найщасливішим
Тиждень з 26 жовтня по 1 листопада погано розпочнеться, але гарно закінчиться. Не переймайтеся тим, що у понеділок і вівторок справи не підуть, як годиться. Скоро все виправиться на краще. Про це розповіла астролог Олена Максимова, пише Gazeta.ua.

"Велику відповідальність нестимуть ті, хто проявлятиме ініціативу, - говорить астролог. – На них охоче скидатимуть свої проблеми усі, кому не лінь. Багато помилок буде допущено у документах. На цей час припаде оголошення результатів місцевих виборів. Можливі фальсифікації. Політиками керуватиме бажання видавати бажане за дійсне. Зараз не варто влаштовувати збори і ділові зустрічі, підписувати важливі угоди та майнові доручення. Не тисніть на співрозмовників, бо отримаєте відмову. Найщасливішими себе почуватимуть Скорпіони, Водолії і Риби. Виграє той, хто уміє чекати, хто сумніватиметься і дбайливо усе перевірятиме".

Овен (21 березня – 20 квітня)

З головою поринете у справи сімейні. Доведеться підтримувати батьків, допомагати дітям порозумітися з однолітками, а коханим – зважитися на зміну місця працевлаштування.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не варто переривати участь у важливих проектах, розлучатися з коханими, відмовлятися від додаткового джерела заробітків. Скоро до вас повернуться сили і натхнення. Прислухайтеся до дітей. Устами малечи прозвучить істина.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Забудьте про старі образи. Нехай вони залишиться в минулому. Пробачайте і починайте усе з чистого листа. Великих виграшів тиждень не обіцяє, але на все необхідне заробітків вистачатиме.

Рак (22 червня – 22 липня)

Як не намагатиметеся втекти від проблем, вони все одно знаходитимуть вас. Через політичні дискусії розсваритеся з людьми, яких любите і цінуєте. Припиніть безглузду війну. Поважайте вибір друзів. Кохані поділяться з вами своїм піднесеним настроєм і це додасть сил.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Усі навколо чубитимуться, а вам хотітиметься спокою і романтики. Займіть позицію спостерігача і не поспішайте з висновками. Зберігайте мудрість і спокій. У суботу запросіть у гості друзів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Помилково здаватиметься, що зараз варто ризикувати і будь-що досягати свого. Уникайте сумнівних пропозицій. Зараз не час повертатися до старих стосунків, колишнього місця роботи чи проживання. Зміните шило на мило. Зірки на вашому боці. Демонструйте свої здібності.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не сидітиметься на місці. Ходитимете на зустрічі, побачення і дні народження. Витрати зростають. Тож від деяких власних забаганок доведеться відмовитися. На нове взуття грошей бракуватиме.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час отримувати від життя подарунки. Не намагайтеся когось контролювати силою і залякуваннями. У ваших руках влада і можливості, але не варто через це принижувати інших. Залишайтеся людьми.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Тиждень насичений подіями, проте вас це не лякатиме. Не варто купувати телефони і ноутбуки. Знайомі намагатимуться звести вас з новими партнерами. Від нав'язливого побачення краще відмовитися. Отримаєте кота у мішку.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

На вас можна покладатися, бо відповідальні, цілеспрямовані і рішучі. Вдаватиметься те, на що навіть не сподівалися. Плануйте справи на листопад. Грошей буде вдосталь. Тринькати їх не слід. Заощаджуйте.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вам легко вдаватиметься те, чого прагнете. Складеться враження, що щастить у всьому. Та це не привід сидіти, склавши руки. Не кидайте справи напризволяще. Прийміть підтримку, яку пропонують батьки. Захочеться розслабитися. Кохані підтримають ідеї щодо відпочинку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Переслідує відчуття тривоги. Здається, що без вашого контролю і підтримки діти встряватимуть у халепу, а кохані дадуть маху. Годі намагатися встежити за всіма. Дозвольте рідним вчитися на власних помилках. Не відмовляйтеся від цікавої посади. Пропозиція буде фінансово вигідною.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас: https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/pavel-globa-ob-ukraine.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас:
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/osvita/stipendiya-v-ukra%D1%97ni.html
Відповісти
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/yaka-bude-zarplata-dsns-v-ukra%D1%97ni.html
Відповісти
Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ютубчик, что узнать что творится в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали вредную информацию.
Я нашел очень хороший источник новостей и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время изучаю новости только здесь.
Так же вот несколько из актуальных новостей, которые просто сбивает с ног:
https://ukr-life.com.ua/predskazanie-aleksandra-shepsa-dlya-ukrainy/
https://ukr-life.com.ua/
https://ukr-life.com.ua/lunnyj-posevnoj-kalendar-2019-v-ukraine-v-doneckoj-oblasti/
https://ukr-life.com.ua/pidvishhennya-zarplati-medikiv-v-ukra%D1%97ni/
https://ukr-life.com.ua/povyshenie-zarplaty-zheleznodorozhnikov-v-ukraine/
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/svezhie-predskazaniya-astrologov-dlya-ukrainy.html
Відповісти
Советую Вам отличную пасеку, на которой заказываю большой ассортимент пчелопродукции как для себя таки для своих знакомых.
Пчеловоды высылают всю продукцию пчеловодства на отлично, советы как принимать по важным вопросам дают. Очень много полезных статей на портале, Вот несколько из них:
https://med-na-dom.com/vosk/339-uvlazhnyayuschiy-krem-dlya-lica-v-domashnih-usloviyah.html
https://med-na-dom.com/med/77-kogda-kachat-med-voprosy-i-tonkosti-otkachki-meda-pchelovodom.html
https://med-na-dom.com/pilca-perga/153-pchelinaya-pylca-detyam-zalog-krepkogo-immuniteta.html
https://med-na-dom.com/propolis/496-propolis-pri-lechenii-boleznej-nosa-nasmork-gajmorit-rinit.html
https://med-na-dom.com/pchelinyi-podmor/214-effektivna-li-nastoyka-pchelinogo-podmora-na-spirtu.html
https://med-na-dom.com/voskovaya-mol/49-lechenie-voskovoy-molyu-nastoyka-voskovoy-moli.html
https://med-na-dom.com/med/55-lechenie-povyshennoy-i-ponizhennoy-kislotnosti-zheludka-medom-sekrety-horoshego-pischevareniya.html

Одним словом они молодцы и я их рекомендую.
Вот их сайт где я оформлял продукты для иммунитета - https://med-na-dom.com/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні