--> У виборчих списках в Україні є майже 228 тисяч кандидатів – ЦВК | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У виборчих списках в Україні є майже 228 тисяч кандидатів – ЦВК

0
4
У виборчих списках в Україні є майже 228 тисяч кандидатів – ЦВК
У виборчих списках на місцевих виборах 25 жовтня є 227 тисяч 943 кандидати, свідчать дані Центральної виборчої комісії.

Інформує Радіо Свобода.

Найбільше серед них висуванців від політичних партій «Слуга народу» і Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». У списках кандидатів кількість членів цих політичних сил сягнула 10, 2%.

Третю позицію за кількістю кандидатів у виборчих списках посідає партія «За майбутнє» (9, 58%), далі іде «Європейська солідарність» (9, 36%). Трохи менш як 8% від загальної кількості кандидатів у місцеву владу усіх рівнів запропонувала ОПЗЖ.

Партія «Наш край» – 5,52%, ВО «Свобода» – 4,38%. Трохи більш як 4% кандидатів висунули «Сила і честь» і «Радикальна партія Олега Ляшка». Партії «Пропозиція» і «Голос» висунули понад 2% кандидатів від загального числа у списках, а партія «Удар» – менше двох відсотків.

Місцеві вибори цього року відбуваються за новими правилами.

За даними громадянської мережі «Опора», після третини відведеного для голосування часу (тобто з 8:00 до 12:00) участь у місцевих виборах узяли 13,5% виборців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні