Порахували скільки коштуватиме «опитування президента»

0
2
Порахували скільки коштуватиме «опитування президента»
У Громадянській мережі "ОПОРА" порахували, скільки ж може коштувати втілення ідеї Володимира Зеленського - всеукраїнського опитування "5 запитань від президента", який пройде в день місцевих виборів 25 жовтня.

Йдеться про як мінімум 75 мільйонів гривень лише на першому - польовому етапі, повідомила глава правління організації Ольга Айвазовська в ефірі Право на владу.

"Є окремі хантерські компанії, які зараз проводять рекрутинг працівників, які стоятимуть біля дільниць. Біля кожної ділянки будуть стояти кілька осіб. Хантери дзвонять усім. Ці особи, які телефонують людям з бази, стверджують, що вони заплатять 1200 гривень на руки і укладуть цивільно-правову угоду ", - заявила Айвазовська.

В такому випадку до цієї суми ще треба додати 40%.

"Відповідно до Цивільного процесуального кодексу повинні утримати податки контрагенти, податкові агенти щодо тих осіб, які отримують ці кошти. А також фірма, організація, структура, яка проведе це опитування, повинні заплатити зверху 19,5% податків. І 40 гривень обіцяють особі, що приведе іншу особу. Так що це мережевий маркетинг. За нашими підрахунками, якщо біля ділянки буде стояти дві людини - це близько 75 мільйонів гривень тільки для польового етапу", - зазначила представниця ОПОРИ.

"Ще ж є компанії, які обслуговують, ще є компанії соціологічні, які, ймовірно, потім будуть проводити чистку даних і фіксувати ці дані. Але я не знаю, яким чином це буде оплачено", заявила вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні