Ломбардія вводить комендантську годину: за добу вдвічі зросла кількість інфікованих

0
-2
Ломбардія вводить комендантську годину: за добу вдвічі зросла кількість інфікованих
Число випадків зараження коронавірусом в італійському регіоні Ломбардія за день збільшилося більш ніж вдвічі, влада вводить нічну комендантську годину.

Повідомляє Європейська правда.

За останню добу в Ломбардії підтверджено 4126 нових випадків, з яких 1858 були зареєстровані в Мілані. Також повідомляється, що було проведено 36 тисяч тестів.

Близько 300 людей було госпіталізовано, 10 пацієнтів потрапили у відділення інтенсивної терапії.

Це рекордні цифри для Ломбардії, яка весною стала європейським епіцентром коронавірусу. Попередній рекорд позитивних випадків був 21 березня - 3251, але тоді робилося менше тестів.

У четвер о 23:00 в Ломбардії вводиться комендантська година який буде діяти до 5 ранку. У цей період дозволено залишити місце проживання лише для роботи або в надзвичайних ситуаціях.

Минулого тижня Ломбардія вже запровадила нові заходи зі стримування пандемії, зокрема, обмеження щодо обслуговування клієнтів у барах і продажу алкоголю, заборони контактних видів спорту та закриття ігрових залів.

Комендантська година буде діяти до 13 листопада.

Такі ж обмеження вводяться в регіоні Лаціо, де за останню добу підтверджено 2913 випадків коронавірусу. Комендантська година там почне діяти з п'ятниці.

Першим з італійських регіонів нічну комендантську годину запровадив північний регіон Кампанія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні