Білл Гейтс: люди не повернуться до звичного життя, поки COVID-19 не знищать на планеті

1
-8
Філантроп вважає, що після COVID-19 людство буде краще підготовлене до таких пандемій і ефективніше стане боротися зі старими хворобами. Про це інформують Ліга.новини.

Пандемія коронавірусу посилиться, але "полегшає" на початку 2021 року. Вона нікуди не дінеться, поки інфекцію, яка вразила людство, не знищать у всьому світі, а не тільки в окремих країнах або регіонах. Так вважає засновник Microsoft Білл Гейтс, його слова на віртуальній конференції GeekWire Summit наводить видання Inc.com.

До кінця року ситуація з COVID-19 через сезонність інфекції погіршиться, прогнозує він. "Гарна новина полягає в тому, що до кінця року або на початку наступного почнуть з'являтися ефективніші терапевтичні препарати, в першу чергу моноклональні антитіла (МА)", – додав Гейтс.

МА утворюються клонуванням клітин імунітету – лейкоцитів; вони, ці антитіла, специфічно націлені на певні ділянки на частинках патогена. Експериментальне лікування МА отримав нещодавно президент США Трамп, який захворів на COVID-19. Гейтс вважає, що до початку 2021-го два-три з перших шести випробувань МА, які зараз перебувають на завершальній фазі випробувань, "швидше за все, будуть схвалені".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тобто ніколи. Грип же не знищили, інші вірусні хвороби теж...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні