Хотів підзаробити: водій "гуманітарної місії" намагався вивезти з "ДНР" прикраси і жіночі колготи

0
0
Хотів підзаробити: водій "гуманітарної місії" намагався вивезти з "ДНР" прикраси і жіночі колготи
У Донецькій області в кабіні вантажівки, яка поверталася з "гуманітарної місії", виявили прикраси і жіночі колготи. Про це повідомляє 112.ua з посиланням на Держприкордонслужбу України.

"Вчора з тимчасово окупованої частини Донецької області через КПВВ "Новотроїцьке" поверталася колона вантажівок, яка напередодні доставляла гуманітарний вантаж від однієї з міжнародних організацій.

Під час перевірки в кабіні одного з транспортних засобів загальна оглядова група прикордонників і представників ДФС, які діють у складі Об'єднаних сил, виявила приховані прикраси з жовтого металу (за попередньою інформацією, золота) вагою 11 г і 71 пакет із жіночими колготами", - йдеться в повідомленні.

Водій-порушник зізнався, що хотів трохи підзаробити і в Донецьку придбав ці товари на продаж. Представниками ДФС товар вилучено для ухвалення відповідного правового рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні