Через коронавірус помер український поет із ДЦП, батьки не віддають тіло і погрожують підірвати будинок. ФОТО.

1
-2
Через коронавірус помер український поет із ДЦП, батьки не віддають тіло і погрожують підірвати будинок. ФОТО.
У Києві в середу, 21 жовтня, помер 40-річний український поет Юрій Миколайович Тітов. Рідні влаштували грандіозний скандал і відмовлялися віддати тіло медикам. Мама загиблого погрожувала підірвати весь будинок.

Як передає РБК-Україна, про це повідомляє Київ Оперативний.

Трагедія сталася на вулиці Автозаводській в одній з квартир багатоповерхового будинку. Юрій Миколайович Тітов помер у своєму будинку, і лікарі стверджують, що причиною смерті став коронавірус.



Однак рідні категорично заперечували висновок лікарів і відмовлялися передати їм тіло загиблого. Мати Юрія Тітова почала погрожувати самоспаленням і попередила, що підірве весь будинок. Батько кидався на поліцію і навіть встиг нанести тілесні ушкодження. Як розповіли сусіди, конфлікт з поліцією і медиками тривав з 10 годин ранку до пізнього вечора.



Після погроз підірвати весь багатоквартирний будинок, поліція разом зі співробітниками ДСНС розкрили квартиру і проникли всередину. Батько накинувся на поліцейського і його затримали. Мати Юрія Тітова передали медикам і їй вкололи заспокійливе.

Як розповів сусід Тітових, тіло загиблого вивезли тільки близько 8 вечора і на всяк випадок подали заяву в Київгаз про перекриття газу в будинку.



“У Юрія діагностували незрозумілу хворобу 18 числа, забрали на швидкій до лікарні, діагностували двосторонню пневмонію і підвищену температуру. Його мати від перебування під наглядом лікарів відмовилася, внаслідок чого його привезли додому, де він сьогодні вночі помер. Весь ранок приїжджали швидка одна за одною, то констатували смерть, то чи хотіли госпіталізувати, ніхто не знає. Близько 10 ранку приїхали поліцейські, оформляти смерть і викликати коронера.

Мати заперечувала увесь час його смерть (або говорять, що не хотіла віддавати тіло). За протоколом з ковідом (встановленим або ні) повинні були забрати тіло на експертизу. Мати з батьком відмовилися і забарикадувалися у квартирі з погрозами самогубства або підпалу, вибуху газу. Тіло вивезли коронери приблизно о 20:00”, – написав Олексій Мельник.

Юрій Титов народився 12 вересня 1980 року в Києві. Закінчив міжнародний університет розвитку людини “Україна” за спеціальністю “Журналістика, видавнича справа та редагування”. Автор кількох збірок поезій і дитячих книг. Має безліч премій і нагород. Був членом Спілки журналістів та Національної спілки письменників України. За деякими даними у Титова був важкий діагноз – церебральний параліч.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Ютуб, что узнать что делается в мире и Украине.
Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали вредную информацию.
Я нашел очень хороший источник новостей и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/
Последнее время изучаю новости только здесь.
Так же вот несколько из свежих новостей, которые просто взрывает мозг:
https://ukr-life.com.ua/
https://ukr-life.com.ua/obyazatelnye-predmety-v-zno/
https://ukr-life.com.ua/indeks-inflyacii-za-yanvar-2019-goda-v-ukraine/
https://ukr-life.com.ua/predskazanie-globy-dlya-ukrainy/
https://ukr-life.com.ua/okladi-derzhsluzhbovciv-v-ukra%D1%97ni/
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні